Imediat ce comanda dumneavoastă este finalizată totul va fi ambalat cu atenție de către echipa noastră pentru a fi livrat în condiții de siguranță.

Livrăm pe întreg teritoriul României prin intermediul companiei de curierat rapid DPD România.

Termenul obișnuit de livrare prin DPD: următoarea zi lucrătoare .

De asemenea, livrăm și prin interemediul companiei Poșta Română pentru colete ce urmează să fi ridicate de la Oficiile Poștale.

Termenul obișnuit de livrare prin intermediul Poștei Române : 3 zile lucrătoare

Plata în sistem ramburs presupune o taxă suplimentară de 5 RON atât în cazul companiei de curierat rapid DPD, cât și al Poștei Române .

Costul transportului este suportat de către client și va fi facturat pe factura finală.

La prețul afișat pe site se pot adăuga costuri suplimentare din partea companiei de curierat rapid pentru taxa de zonă.

www.paperwithlove.ro nu percepe nici o altă taxă suplimentară (precum cele de ambalaj).

Prețurile exprimate sunt valabile pentru coletele standard , adică cele care au o valoare volumetrică de până la 1 kilogram, expediat la orice adresa din interiorul rețelei de distribuție a furnizorilor de servicii de transport cu care colaborăm. Coletele ce nu se incadrează în acești parametri vor atrage o creștere a taxei de transport, fapt ce va fi adus la cunoștință dumneavoastră înainte de expedierea coletului.

Termenele de livrare nu vor fi garantate de către Vânzator deoarece, în special în perioadele aglomerate (sărbători legale, perioade de promoții, etc.), pot exista întârzieri ale livrărilor, din motive ce țin strict de organizarea internă a furnizorului de servicii transport.