Blog

Ce sunt sigiliile autoadezive și de ce le alegem

Sigiliile de ceară autoadezive sunt o modalitate rapidă și ușoară de a obține aspectul unui sigiliu perfect. Pur și simplu îndepărtați folia de protecție și îl așezați pe suprafața dorită precum un autocolant.

Recomandăm aceste produse tuturor mirilor care decid să-și asambleze invitațiile de nuntă pe cont propriu, însa fără atât de multă muncă în “culise”.

Dacă sunteți implicați în realizarea invitațiilor, fie că detineți un atelier sau este vorba chiar despre invitațiile voastre, stickerele autoadezive (ale noastre sunt aici) sunt o alternativă excelentă în loc de a turna ceară topită direct pe plicuri sau invitații. Acest lucru vă va salva de la deteriorarea oricăror elemente ale invitațiilor dumneavoastră și astfel evitati risipa. Un mare avantaj este faptul că această ceară aplicată pe hârtie pergament sau pe o altă suprafață non-adezivă poate fi refolosită oricând prin retopirea sigiliul imperfect într-o lingură.

Realizarea sigiliilor de ceară poate fi dificilă la început, însă avem câteva sfaturi care vă pot ajuta să simplificați acest proces:

  1. Folosiți hârtie pergament sau o planșă rezistentă la căldură pentru a vă crea sigiliile în avans
  2. Odată ce sigiliile s-au răcit complet, îndepărtați-le
  3. Atașați un sticker autoadeziv pe partea din spate a sigiliilor
  4. Îndepărtați folia de protectie și atasati-le după cum doriți

Sperăm că v-am fost de ajutor și nu uitați să exersați suficient!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.