Paper with love este un mic atelier local de papetărie de nuntă și alte evenimente, a cărui poveste a început din dragoste pentru sigilii de ceară și produsele din hârtia de calitate.

    Am realizat primele sigilii de ceară pentru propriile invitații de nuntă pentru că ni se părea foarte ușor la prima vedere. Am constatat curând că lucrurile nu stau chiar așa, însă am continuat să exersăm tocmai pentru ca ne doream o amprentă personală asupra nunții noastre, dar să obținem rezultate la cele mai înalte standarde. În timp, ne-am perfecționat tehnica de lucru, am testat diverse tipuri de ceară până când aceasta ne-a satisfăcut așteptările și am căutat cei mai buni furnizori de hârtie pentru propiile invitații.

    Nu a durat mult până când am decis să ajutăm și alte mirese să adăuge acest mic detaliu unic invitațiilor lor și anume îndrăgitul sigiliu de ceară cu care ne-am început activitatea, dar și plicuri realizate manual, panglici delicate de mătase și multe altele accesorii pentru invitații. Feedback-urile pozitive din partea acestora ne-au făcut să nu ne oprim aici și în momentul de față realizăm o gamă variată de produse personalizate conform cerințelor clienților, de la invitații de nuntă și alte elemente ce țin de papetăria de nuntă la mărturii și alte accesorii pentru evenimentele din viața voastră (nunți, botezuri, baby shower, bridal shower etc.).

    Din recunoștiinta pe care o avem pentru fiecare mireasă care ne-a acordat încrederea ei, nu vom înceta niciodată să dăm o atenție deosebită detaliilor, chiar dacă acest lucru ne limitează numărul de comenzi ce pot fi preluate anual astfel încât să putem pune preț pe calitatea serviciilor noastre și nu pe cantitate.

 

Cu drag,

echipa Paper with love